Βλέπονται η μία μετά την άλλη: Οι 5 καλύτερες ταινίες του 2020 σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού στο IMDb

Βλέπονται η μία μετά την άλλη: Οι 5 καλύτερες ταινίες του 2020 σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού στο IMDb

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κουτσουρεμένη κινηματογραφική χρονιά αυτή που τελειώνει σε λίγες μέρες λόγω συνθηκών (λέγε με και Covid), πολλά τα πράγματα που περιμέναμε να δούμε και δεν είδαμε, μπόλικα και εκείνα που θα γουστάραμε να τα δούμε στη μεγάλη οθόνη και τελικά βολευτήκαμε με τις οθόνες του υπολογιστή μας. Θα το θυμόμαστε αρνητικά το 2020 σε κινηματογραφικό επίπεδο γενικά, είναι δεδομένο αυτό.

Κουτσά στραβά πάντως, το αγαπημένο χόμπι των απανταχού κινηματογραφόφιλων όλου του κόσμου, οι λίστες δηλαδή, συμπληρώθηκαν και φέτος. Αν και σε εποχές streaming τηλεόρασης είναι αναπόφευκτο οι σειρές να αποτελούν τα αγαπημένα του κοινού, δεν είναι λίγες και οι ταινίες που χώνονται στα must see της χρονιάς αυτής.

Με δεδομένο πως αντικειμενικά το IMDb είναι ο καταλληλότερος ιστότοπος για να καταλάβει κανείς τις τάσεις του κοινού παγκοσμίως, αρκεί κανείς να κοιτάξει τις λίστες που προέκυψαν εκεί αυτή τη χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X