Ανανέωσε με την Αλάνιασπορ ο Τζαβέλλας

Ανανέωσε με την Αλάνιασπορ ο Τζαβέλλας
Photo Credits: INTIME

Κάτοικος Τουρκίας μέχρι το 2023

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζαβέλλα μέχρι το 2023 ανακοίνωσε η Αλάνιασπορ.

Κάτοικος Τουρκίας για 2,5 χρόνια ακόμα θα παραμείνει ο διεθνής αμυντικός. Η Αλάνιασπορ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Τζαβέλλα μέχρι το 2023, με τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 33χρονο άσο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο και όλους όσοι συνέβαλαν στην ανανέωση του συμβολαίου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο. Νιώθω την υποστήριξη όλων από την πρώτη μέρα που ήρθα. Πλέον βρισκόμαστε σε διαφορετικό σημείο. Έχουν αλλάξει πολλά από την μέρα που εντάχθηκα στην ομάδα. Ο σύλλογος πλέον βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και όλοι έχουν δουλέψει γι’ αυτό. Όπως είπε ο πρόεδρος από εδώ και πέρα θα έχουμε επιτυχίες. Πρώτα από όλα είμαστε άνθρωποι. Μένω στην Αλάνια με την οικογένεια μου. Εισπράττω αγάπη και σεβασμό. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο», ανέφερε ο Τζαβέλλας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ, Χασάν Τσαβούσογλου, σημείωσε πως: «Ο Τζαβέλλας έχει πολύ μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο μας από την μέρα που ήρθε. Έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του και έχει κάνει φίλους χάρη στην προσωπικότητα του. Εκ μέρους του συλλόγου τον ευχαριστώ για την αφοσίωση του και το νέο του συμβόλαιο.

Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε. Ο Τζαβέλλας πλέον είναι ένα παιδί του συλλόγου. Έγινε ένας πραγματικός άνθρωπος της Αλάνια. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X