Πογιέτ: Προτάσεις από Πενιαριόλ και Εθνική Χιλής και το... μπλόκο στο Λονδίνο!

Η διευκρίνιση για τη μεταγραφική δήλωση του Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για τον Γκουστάβο Πογιέτ και την προοπτική της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ και ήδη τα ονόματα του Μανόλο Χιμένεθ και του Γκουστάβο Πογιέτ ήρθαν στην επιφάνεια για να τον αντικαταστήσουν άμεσα.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Ισπανός τεχνικός έχει προβάδισμα και είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr.

O Χιμένεθ κυκλοφορεί ελεύθερος από τον περασμένο Ιούνιο, όταν και αποχώρησε από την Αλ Ουάντα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ελεύθερος και ο Πογιέτ, αλλά…

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι κι αυτός διαθέσιμος από το 2018, αλλά υπάρχουν θέματα που αυτή τη στιγμή τον βάζουν σε… δεύτερη μοίρα.

Ο Ουρουγουανός προπονητής ζει μόνιμα στο Λονδίνο και σε συνδυασμό με όσα γίνονται στην Αγγλία με τον κορωνοϊό, δεν μπορεί να έρθει στην Αθήνα. Με τα νέα μέτρα πρέπει να κάτσει 7 μέρες σε καραντίνα.

Ελέω πανδημίας, δεν μπόρεσε να πάει και στην Πεναριόλ στην πατρίδα του (είχε πρόταση), καθώς υπάρχει lockdown στη χώρα του μέχρι 10 Γενάρη.

Επίσης, προτάθηκε και βρίσκεται στη λίστα της Εθνικής Χιλής, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X