Τάνκοβιτς: «Δεν έχω δει replay από την ευκαιρία με τον Ολυμπιακό -Ηταν κακός ο αγωνιστικός χώρος»

Τάνκοβιτς: «Δεν έχω δει replay από την ευκαιρία με τον Ολυμπιακό -Ηταν κακός ο αγωνιστικός χώρος»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και τη χαμένη ευκαιρία του για να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ στο 90′, αλλά και το ματς με το Βόλο.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στο Novasports.gr και στην πρώτη του απάντηση σχολίασε την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν φθηνό το γκολ που δεχθήκαμε από τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με την ευκαιρία μου στα τελευταία λεπτά».

Ενώ σχετικά με το όταν είδε ξανά την ευκαιρία του ο “Τάνκο” είπε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει ξανά το replay από την ευκαιρία που έχασα. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Από εδώ και πέρα θα έχω στο μυαλό μου αυτόν τον παράγοντα πριν εκτελέσω».

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο ματς με τον Ολυμπιακό και Σουηδός θα υποστηρίξει: «Η ατμόσφαιρα που υπήρχε στα αποδυτήρια λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για να μας δώσει ώθηση. Θα πρέπει να αποτελέσει αφετηρία αυτό το παιχνίδι για να έχουμε το πνεύμα της μαχητικότητας μέσα στο γήπεδο». Η σεζόν κλείνει στη Ριζούπολη κόντρα στο Βόλο με τον Τανκοβιτς να τονίζει ότι πρέπει να κλείσει η ΑΕΚ τη χρονιά με νίκη που θα τους δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη νέα σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X