Καρέρα: «Είναι παγίδα το ματς με τον Βόλο»

Καρέρα: «Είναι παγίδα το ματς με τον Βόλο»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε, την ευκαιρία του Τάνκοβιτς, τον αγώνα με το Βόλο, αλλά και στη δουλειά και στη βελτίωση της Ενωσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Novasports.gr αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: «Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και πρέπει να το δουλέψουμε. Είναι σημαντική η αντίδραση που είχαμε, δείξαμε χαρακτήρα».

Όσο για τη δυνατότητα που έχει πλέον να δουλεύει περισσότερο μέσα στη βδομάδα ο Ιταλός τεχνικός μετά τα διαδοχικά παιχνίδια που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα θα πει: «Δεν ήταν εύκολη όλη αυτή η διαδικασία, αλλά μάθαμε απ’ αυτή την εμπειρία. Μάθαμε τα λάθη μας και έχουμε το δρόμο να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

Ο Μάσιμο Καρέρα αναφέρθηκε και στην ευκαιρία του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, λέγοντας πως στάθηκε άτυχος στο τελείωμα της φάσης, ενώ για τον αγώνα με το Βόλο τόνισε: «Είναι μια καλή ομάδα. Θα χαρακτήριζα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Είναι μια παγίδα και θα πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο».

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X