AEK: «Κλείνει» στην Γκόου Αχέντ ο Μπότος- Δανεικός για 1,5 χρόνο

ΑΕΚ: Ερχεται πρόταση από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς για τον Μπότο!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος άφησε θετικότατες εντυπώσεις στην Γκόου Αχέντ και βρίσκεται κοντά στη μετακίνησή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ολλανδία και δοκιμάζεται από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, με τον νεαρό μέσο της ΑΕΚ να έχει αφήσει θετικότατες εντυπώσεις.

Μάλιστα, η ολλανδική ομάδα είναι έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο και ήδη βρίσκεται σε επαφή με την ΑΕΚ για δανεισμό για 1,5 χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Οι συνομιλίες βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Νωρίτερα, ο τεχνικός της Γκόου Αχέντ, Κέες φαν Βόντερεν έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «Destentor.nl», λέγοντας χαρακτηριστικά για τον Μπότο:

«Ο Μπότος είναι ένα παιδί με θετική αύρα τον οποίο θέλουμε. Το απέδειξε μέσα από τις προπονήσεις μαζί μας. Έρχεται από έναν μεγάλο ελληνικό σύλλογο της Ελλάδας και δοκιμάστηκε σε μια ομάδα από την Β΄ κατηγορία της Ολλανδίας. Ήθελε να μας δείξει τις δυνατότητες του και τα κατάφερε. Είναι ένας ευκίνητος ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X