Με Αντετοκούνμπο το νέο σποτ για την αντιμετώπιση της πανδημίας (VIDEO)

Με Αντετοκούνμπο το νέο σποτ για την αντιμετώπιση της πανδημίας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ευχαριστώ του Πρωθυπουργού στον σταρ των Μπακς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο back to back «πολυτιμότερος παίκτης» της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το κεντρικό πρόσωπο στο νέο σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακαδημίας.

«Οι νίκες ξεκινούν από την άμυνα. Όλοι οι προπονητές στον κόσμο αυτό θα σου πουν. Ένας παίκτης μπορεί να είναι ο καλύτερος στον κόσμο, ο MVP του πρωταθλήματος, αλλά μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις. Πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας να μην παίζει, θα χάσουμε όλοι», τονίζει ο Greek Freak στο σποτ που έχει ήδη κυκλοφορήσει στα μέσα δικτύωσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συνεχίζει ως εξής: «Έχω μάθει να κοιτάω τον αντίπαλο στα μάτια, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω μ’ έναν αντίπαλο που είναι αόρατος. Δεν τον βλέπω, αλλά υπάρχει. Τι ξέρω εγώ; Είμαι 25 χρόνων, είμαι ένας μπασκετμπολίστας. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι αυτοί που αγαπάμε, είναι το γήπεδό μας. Η ζωή είναι το γήπεδό μας. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται και τον νικάμε. Και στο τέλος, βγαίνουμε όλοι MVP».

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του twitter ευχαρίστησε τον Έλληνα σούπερ σταρ που βοήθησε με αυτό τον τρόπο γράφοντας: «Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον @Giannis_An34 που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, “παίζουμε άμυνα” και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας».

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1339597288339980297?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1339597288339980297%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fbasketball%2Fnba%2Farticle%2F1544732%2Fme-antetokoynmpo-neo-spot-gia-tin-antimetopisi-tis-pandimias-vid

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X