Εισαγγελέας Λακαφώσης: «Υπήρξε Συμμορία, αθώοι λόγω παραγραφής»!

Η ουσία της υπόθεσης «εγκληματική οργάνωση»

O εισαγγελέα στη δίκη της «Συμμορίας», Χαράλαμπος Λακαφώσης, έκρινε αθώους σχεδόν τους πάντες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για σχεδόν τέσσερις ώρες διήρκεσε η πρόταση του εισαγγελέα έδρας στη δίκη της «Συμμορίας», Χαράλαμπου Λακαφώση, κρίνοντας αθώους σχεδόν τους πάντες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Σημαντική επισήμανση ωστόσο ότι η πρότασή του στηρίζεται στο γεγονός ότι τα εν λόγω αδικήματα έχουν παραγραφεί, καθώς παραδέχεται ότι πράγματι υπήρξε «Συμμορία» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με επικεφαλής τους Μαρινάκη, Σαρρή, Κουρίδη αλλά η δράση της διεκόπη στο τέλος του 2012 και ως εκ τούτου, διεγράφη το 2018.

Όπως τόνισε: «Υπήρξε μια εξακολουθητική χρησιμοποίηση της δομής της ΕΠΟ και αθέμιτες παρεμβάσεις, όμως φαίνεται ότι μετά τον Νοέμβριο του 2012, αρχές του 2013 άρχισε αυτή η δραστηριότητα να ατονεί και στη συνέχεια διακόπηκε. Υπήρχε μια ευρύτατη δημοσιότητα γύρω από την υπόθεση, πράξη που να συνδέεται μετά από τον Δεκέμβρη του 2012, δεν υπάρχει».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X