Αγωνιστικός χώρος… ντροπή στο ΟΑΚΑ!

Αγωνιστικός χώρος… ντροπή στο ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Τραγική ξανά η εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της ΑEK με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ απόψε αποτελεί ντροπή. Κυρίως για την ΑΕΚ που το χρησιμοποιεί ως έδρα της. Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης απόψε δεινοπάθησαν με την μπάλα κάτω, κυρίως οι δύο τερματοφύλακες που είχαν άτσαλα διωξίματα. Ο Σα μάλιστα από την ανάπαυλα έκανε παράπονα για το χορτάρι.

Τελικά η ίδια η ΑΕΚ στην φάση του 90’ με τον Τάνκοβιτς πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο την ανέχεια της στο ΟΑΚΑ και στο γεγονός ότι δεν είχε έγκαιρα διακρίνει το πρόβλημα για να το διορθώσει. Και τώρα η ίδια η ΑΕΚ έχει μεγάλο ντεσαβαντάζ με την έδρα της.

Και μάλιστα το έχουμε αναφέρει ξανά, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα και στα Σπάτα. Το ένα γήπεδο φτιάχνεται ξανά από την αρχή και όλο το βάρος έχει πέσει στο δεύτερο το οποίο επιβαρύνθηκε και δεν είναι στην ιδανική κατάσταση! Και όλα αυτά ενώ και στην πρώτη καραντίνα και το καλοκαίρι με τη διακοπή θα μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά για να μπορεί η ίδια η ΑΕΚ να δουλεύει καλύτερα καθημερινά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X