Ιντερ: Προσφέρει τον Ερικσεν στην Αταλάντα για τον Πάπου Γκόμες

Ιντερ: Προσφέρει τον Ερικσεν στην Αταλάντα για τον Πάπου Γκόμες
Photo Credits: INTIME

Στα σκοινιά είναι οι σχέσεις Πάπου Γκόμες και Αταλάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στόχαστρο της Ίντερ βρίσκεται ο Πάπου Γκόμες, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Αταλάντα.

Στα σκοινιά είναι οι σχέσεις Πάπου Γκόμες και Αταλάντα, μετά το επεισόδιο που είχε ο 32χρονος Αργεντινός άσος με τον προπονητή της ομάδας Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε πως σύντομα αναμένεται να πει «αντίο» στους «μπεργκαμάσκι» και ήδη ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του. Ο συμπατριώτης του, Άνχελ Ντι Μαρία προσπαθεί να τον κάνει κάτοικο Παρισιού, ωστόσο το μεγάλο φαβορί για την υπογραφή του σύμφωνα με την «Corriere della Sera» είναι η Ίντερ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα οι «νερατζούρι» είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τον Έρικσεν στην Αταλάντα, προκειμένου αυτή να πειστεί και να παραχωρήσει ως αντάλλαγμα τον Αλεχάντρο Πάπου Γκόμες.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κόντε κι έτσι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τον ξεφορτωθούν από το ρόστερ τους. Μένει να δούμε εάν η Αταλάντα, δεχθεί τους όρους και παραχωρήσει τον αρχηγό της με αντάλλαγμα τον Έρικσεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X