ΑΕΚ: Στις 16 Ιανουαρίου στο «Δαϊς» ο αγώνας Futsal με την AFC Aktobe

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ-Αράζ
Photo Credits: INTIME

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα της ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ιστορική πρόκριση στους «32» του Futsal Champions League η ΑΕΚ έχει πιάσει ήδη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει και να διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα είδε με ικανοποίηση την κλήρωση να την φέρνει αντιμέτωπη με την Ακτόμπε από το Καζακστάν αποφεύγοντας τα μεγαθήρια που δεν θα της επέτρεπαν να ελπίζει βάσιμα σε κάτι θετικό.  Επιπλέον οριστικοποιήθηκε και η ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Ακτόμπε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο κλειστό του Δαϊς. Αν και η αντίπαλη ομάδα παραμένει φαβορί σίγουρα δεν αποτελεί απροσπέλαστο εμπόδιο για την ΑΕΚ που με μια καλή εμφάνιση έχει αρκετές πιθανότητες για να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην Ευρωπαϊκή της παρουσία.

H AFC Ακτόμπε αποτελεί μία από τις 3 κορυφαίες ομάδες του Καζακστάν έχοντας να επιδείξει πολλές επιτυχίες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση του Πρωταθλήματος της χώρας. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» Γιάννης Ζιάβας σήκωσε ήδη τα …μανίκια προκειμένου να μελετήσει καλά την αντίπαλη ομάδα έτσι ώστε οι παίκτες του να παρουσιαστούν «διαβασμένοι» και να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X