Παναθηναϊκός: Προς παραμονή στη Λεωφόρο μέχρι το τέλος της σεζόν

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή στη Λεωφόρο μέχρι το τέλος της σεζόν
Photo Credits: INTIME

Φεύγει από το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την εκπομπή «Total Football», o Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Λεωφόρο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Μάλιστα υπάρχει ειλημμένη απόφαση στον Παναθηναϊκό να γίνει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

Τα βελτιωτικά έργα συνεχίζονται και μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει ειδικό μηχάνημα φωτισμού από την Ολλανδία, με σκοπό να βελτιωθεί η κατάσταση του χλοοτάπητα ειδικά μπροστά στους πάγκους που εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Άλλωστε, υπάρχει  αρκετός χρόνος μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, οπότε είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί  το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ώστε το χορτάρι της Λεωφόρου να βελτιωθεί αισθητά με βάση τις παραπάνω παρεμβάσεις.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του τριφυλλιού διαδραμάτισε και το γεγονός ότι τόσο ο Λάζλο Μπόλονι όσο και ο Πιερ Ντρεοσί εμφανίστηκαν θετικοί στο να επιστρέψει μόνιμα ο Παναθηναϊκός στην ιστορική του έδρα έως το τέλος της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X