Super League: Ο Ολυμπιακός κέρδισε (0-6) τη Λαμία πριν την ΑΕΚ (VIDEO)

Super League: Ο Ολυμπιακός κέρδισε (0-6) τη Λαμία πριν την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα με 0-6 τη Λαμία λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία εύκολη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε με 0-6 της Λαμίας, σε ματς για την 12η αγωνιστική της Super League.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για το ντέρμπι της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήθελε το γρήγορο γκολ που θα απλοποιούσε τα πράγματα και το πέτυχε στο 13′ με την κεφαλιά του Μπουχαλάκη (0-1), με αποτέλεσμα από εκεί και πέρα να είναι όλα όντως πιο εύκολα.

Τόσο εύκολα, ώστε ο Ολυμπιακός να έχει καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Στο 34′ ο Εμβιλά με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2 και στο επόμενο λεπτό ο Μασούρας έφυγε από αριστερά και πάσαρε στον Ελ Αραμπί, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 0-3.

Το δεύτερο ημίχρονο, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ήταν τυπική διαδικασία αφού δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, αν και η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 64′, όταν πήρε πέναλτι, μέσω VAR, για χέρι του Ραντζέλοβιτς. Ο Ντέλετιτς όμως, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, σημάδεψε το δοκάρι και το 0-3 παρέμεινε. Τουλάχιστον μέχρι το 82′, όταν ήταν η σειρά των Πειραιωτών να πάρουν πέναλτι, για χέρι του Σαραμαντά, με τον Σουντανί να εκτελεί και να ανεβάζει το σκορ στο 0-4.

Και με τους γηπεδούχους να τα έχουν παρατήσει εντελώς πια, ο Ολυμπιακός έφτασε και σε πέμπτο γκολ, στο 84′, με την κεφαλιά του κάιπερς μετά τη σέντρα του Ραντζέλοβιτς (0-5). Γκολ που δεν ήταν το τελευταίο του ματς, όμως, αφού στο 87′ ο Μασούρας με προβολή, μετά τη σέντρα του Ανδρούτσου, βρήκε κι αυτός δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντασβίλι (46′ Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Προβυδάκης, Ζιούλης, Αραμπούλι (85′ Βλαχομήτρος), Μπουλούλης (46′ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (85′ Κωστίκας).

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια (65′ Ανδρούτσος), Σεμέδο (66′ Παπαδόπουλος), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Πέπε), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (75′ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί (61′ Σουντανί).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X