Μιλγουόκι Μπακς: Οι free agents και τα συμβόλαια της επόμενης ημέρας του αποκλεισμού

Μιλγουόκι Μπακς: Οι free agents και τα συμβόλαια της επόμενης ημέρας του αποκλεισμού
Photo Credits: INTIME

Δέκα ενεργά συμβόλαια έχουν οι Μιλγουόκι Μπακς, που αρχίζουν ήδη να σκέφτονται την off season τους μετά τον αποκλεισμό από τους Ιντιάνα Πέισερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς έληξε και επίσημα. Άδοξα ή μη, ένεκα των τραυματισμών που άφησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εκτός από τη σειρά με τους Πέισερς και τον Ντέμιαν Λίλαρντ να χάνει ένα μεγάλο μέρος της, το φινάλε είναι… πικρό σε μία σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα.

Και πλέον, άμεσα, πρέπει τα «Ελάφια» να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, που τους βρίσκει με δέκα ενεργά συμβόλαια. Φυσικά μεταξύ αυτών, με όλους τους σούπερ σταρ τους και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που υπέγραψε την μάξ επέκταση έως τη σεζόν 2027-28, με την τελευταία χρονιά να έχει player option.

Αντίστοιχη περίπου είναι η κατάσταση και για τον Λίλαρντ, που έχει συμβόλαιο έως το 2026-28, ενώ ο Κρις Μίντλετον αντίστοιχα ως το 2025-26.

Οι παίκτες των Μπακς που έχουν συμβόλαιο

Γιάννης Αντετοκούνμπο (2027-28, player option)
Ντέμιαν Λίλαρντ (2026-27, player option)
Κρις Μίντλετον (2025-26, player option)
Μπρουκ Λόπεζ (2024-25)
Μπόμπι Πόρτις (2025-26, player option)
Πατ Κόνατον (2025-26, player option)
ΜαρΖόν Μπότσαμπ (2025-26, team option)
Έι Τζέι Γκριν (2025-26)
Κρις Λίβινγκστον (2026-27, team option)
Αντρέ Τζάκσον Τζ. (2026-27)

Ωστόσο οι αλλαγές είναι δεδομένες, μιας και για άλλη μια χρονιά ο στόχος στη σεζόν που ξεκίνησε με όνειρα, δεν πέτυχε ποτέ. Και υπάρχουν παίκτες που μένουν free agents, με το μέλλον τους ίσως μακριά από το Μιλγουόκι.

Αυτήν τη στιγμή, πέντε παίκτες βρίσκονται χωρίς συμβόλαιο, μεταξύ αυτών και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Με τον Μαλίκ Μπίσλι να μην έχει την παρουσία που θα ήθελαν τα «Ελάφια» στα play off και τον ρόλο του να περιορίζεται. Αυτός αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο όσον αφορά τα συμβόλαια που λήγουν, ενώ άγνωστο φυσικά παραμένει αν στην ομάδα συνεχίσουν οι βετεράνοι, Μπέβερλι και Κράουντερ.

Οι free agents από το ρόστερ των Μπακς
Πάτρικ Μπέβερλι
Μαλίκ Μπίσλι
Τζέι Κράουντερ
Ντανίλο Γκαλινάρι
Θανάσης Αντετοκούνμπο

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X