Corriere dello Sport: «Ντέρμπι Σίτι-Γιουνάιτεντ για τον Μανδά»

Corriere dello Sport: «Ντέρμπι Σίτι-Γιουνάιτεντ για τον Μανδά»
Photo Credits: INTIME

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ιταλία τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Χρήστο Μανδά.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της Λάτσιο μετά τον τραυματισμό του Ιβάν Προβεντέλ και φαίνεται ότι οι πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε «τράξηκαν» το ενδιαφέρον των δύο ομάδων του Μάντσεστερ.

Η εφημερίδα Corriere dello Sport αναφέρει ότι τόσο οι «Πολίτες» όσο και οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Μανδά.

Όπως σημειώνεται, η Σίτι έκανε μια επαφή με την πλευρά του Μανδά πριν από δύο εβδομάδες, για να του εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Στο μεταξύ, πρόθεση της Λάτσιο είναι να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή έο συμβόλαιο μέχρι και το 2029 με ετήσιες απολαβές της τάξεως των 500-600 χιλιάδων ευρώ. Το ισχύον συμβόλαιό του Μανδά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2028.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X