Ολυμπιακός: Αγωνία για Χασάν (VIDEO)

Λιποτάκτης ο Χασάν
Photo Credits: INTIME

Ο covid19 ταλαιπωρεί τους πάντες...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αγωνία στον Ολυμπιακό (και) για τον Χασάν κορυφώνεται. Είναι γνωστό εδώ και μέρες, το επικοινώνησε ο ίδιος ο Ολυμπιακός, ότι ο Αχμέντ Χασάν και ο Μπρούνο αντιμετωπίζουν επιπλοκές από τον κορωνοϊό.

Αμφότεροι δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να επιστρέψουν στην κανονικότητα της δικής τους ζωής που έχει μέσα της πολύ ποδόσφαιρο.

Κι επειδή η ζωή πάντα συνεχίζεται, τη στιγμή που στο λιμάνι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην πορεία της υγείας των δύο παικτών, ταυτόχρονα κοιτάζουν και την αγορά σε περίπτωση που χρειαστεί να ενισχυθούν για να καλύψουν το κενό που ήδη αφήνουν και για όσο θα λείπουν.

Ειδικά η περίπτωση Χασάν συγκεντρώνει πάνω της μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού αγωνίζεται σε μια θέση που υπάρχει ο Ελ Αραμπί και ύστερα ο άπειρος Κάιπερς και ο ταλαιπωρημένος από σοβαρούς τραυματισμούς Σουντανί.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις εξετάσεις του Αιγύπτιου φορ και του Μπρούνο βεβαίως που θα «αποφασίσουν» αν θα γυρίσει όντως στις αρχές Γενάρη ή θα πάει (στο πιο απαισιόδοξο σενάριο) πιο πίσω, ίσως και προς τα τέλη Φλεβάρη.

Το σίγουρο είναι ότι ο ιός και η όλη κατάσταση έχει μπλέξει τα πράγματα και στον Ολυμπιακό και σε όλες τις ομάδες. Η ΑΕΚ το βίωσε πολύ πριν απο μερικές εβδομάδες με τα κρούσματα του covid19…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X