Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή σε δύσκολη εκτός έδρας αποστολή

Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων για την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η Ένωση φιλοξενείται από τον Ηρακλή (17.00 ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) με μοναδικό στόχο στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή και να κρατήσει το εντός συνόρων αήττητο.

Η Βασίλισσα καλείται να αφήσει πίσω το σοκ της απόφασης του αθλητικού δικαστή που ενήργησε σαν… διαιτητής και ζήτησε την επανάληψη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, παρά τις ατυχίες των τελευταίων ημερών.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και υπολογίζεται για την αναμέτρηση στο Ιβανώφειο. Εκτός βρίσκεται ο Μάρκους Σλότερ που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής ετοιμάζεται με πολύ καλή ψυχολογία. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου μετράει σερί νικών που την έχει φέρει ψηλά στη βαθμολογία και θέλει να συνεχίσει έτσι.

Προβλήματα για τον γηραιό δεν υπάρχουν και ε ο Έλληνας κοουτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Ουίλιαμ Χάτσερ, που θα κάνει ντεμπούτο στα εντός έδρας παιχνίδια του Ηρακλή.

Διαβάστε LIVE την εξέλιξη του ματς από το enwsi.gr και όλο το ρεπορτάζ του αγώνα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X