Κολονέλο: «Να ξανά βρούμε τον ενθουσιασμό που είχαμε πριν από τα τελευταία παιχνίδια»

Κολονέλο: «Να ξανά βρούμε τον ενθουσιασμό που είχαμε πριν από τα τελευταία παιχνίδια»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τζιανλούκα Κολονέλο πριν το Λέστερ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο βοηθό του Μάσιμο Καρέρα, Τζανλούκα Κολονέλο, έκανε δηλώσεις πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λέστερ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Κολονέλο τόνισε πως το αποψινό ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό, ενώ η ΑΕΚ πρέπει να βρει την αποτελεσματικότητα της, την φρεσκάδα της και τον ενθουσιασμό της.

Οσα δήλωσε ο Κολονέλο στην Cosmote TV:

Πώς περιμένει η ΑΕΚ να διαχειριστεί την αγωνιστική κρίση;

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θέλουμε να δείξει πως μπορούμε να έχουμε σε υψηλό επίπεδο την αποτελεσματικότητά μας και την φρεσκάδα μας που είχαμε πριν 3 εβδομάδες. Να ξαναβρούμε τον ενθουσιασμό που είχαμε πριν από τα τελευταία παιχνίδια».

Για την ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ που ήταν ελλιπής στα τελευταία ματς;

«Πρέπει να ξαναβρούμε την προσοχή μας σε κάποια μαρκαρίσματα και καταστάσεις του παιχνιδιού. Όπως κάναμε με την Βόλφσμπουργκ ή και με τη Λέστερ. Για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτή τη σιγουριά στο παιχνίδι μας. Μας λείπει η σιγουριά, μετά τα αρκετά γκολ που έχουμε δεχθεί στα τελευταία παιχνίδια»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X