Το... μαγικό «χατ-τρικ» του Ρόσι απέναντι στην Βραζιλία (VIDEO)

Το... μαγικό «χατ-τρικ» του Ρόσι απέναντι στην Βραζιλία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν 5 Ιουλίου του 1982 όταν στο στάδιο «Ντε Σαρρία» της Βαρκελώνης η Ιταλία αντιμετώπιζε την Βραζιλία, μία ομάδα που για πολλούς είχε χαρακτηριστεί ως μία από τις κορυφαίες όλων των εποχών.

Η «Σελεσάο» των Σόκρατες, Φαλκάο ,Ζίκο, προέρχονταν από την νίκη με 3-1 επί της Αργεντινής και ήθελε την ισοπαλία για να προκριθεί στα ημιτελικά του Παγκοσμίου του 1982 μιας και η Ιταλία στον πρώτο αγώνα της 2ης φάσης των ομίλων, είχε κερδίσει με 2-1 την ομάδα του Μαραντόνα.

Η Ιταλία ήθελε νίκη και μόνο νίκη για την πρόκριση και ήταν θεωρητικά το μεγάλο αουτσάιντερ του αγώνα, έχοντας προκριθεί από την πρώτη φάση με τρεις ισοπαλίες την στιγμή που η Βραζιλία είχε προκριθεί με τρεις νίκες και συντελεστή 10-2. Όμως είχε τον Πάολο Ρόσι ο οποίος μέχρι εκεί το παιχνίδι δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στο Μουντιάλ, μιας και δεν είχε πετύχει γκολ. Ο άσος των «ατζούρι» άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, βάζοντας την Ιταλία σε θέση οδηγού, αλλά η Βραζιλία απάντησε αρκετά γρήγορα, με τον Σόκρατες στο 13ο λεπτό.

Ο Ρόσι όμως ήταν και πάλι εκεί που έπρεπε για το 2-1 στο 25ο λεπτό, με την Βραζιλία να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει για την ισοφάριση που θα την έστελνε στα ημιτελικά. Αυτή ήρθε με τον Φαλκάο στο 68ο λεπτό, κάνοντας το 2-2. Αλλά ο Πάολο Ρόσι δεν είχε πει την… τελευταία του λέξη και με γκολ στο 75ο ολοκλήρωσε το «χατ-τρικ» του και έκανε το 3-2 το οποίο έμεινε ως το τέλος, στέλνοντας την Ιταλία στα ημιτελικά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X