Εκτέλεση στα Βριλήσσια: «Συμβόλαιο θανάτου» για 56χρονο με βαρύ ποινικό παρελθόν

Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με δύο κιλά κοκαΐνη στη Γλυφάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα της αθηναϊκής νύχτας, ο 56χρονος Δ.Κ., έπεσε νεκρός από σφαίρες αγνώστων το μεσημέρι της Τετάρτης στην οδό Υμηττού, στα Βριλήσσια. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μαφιόζικη εκτέλεση, την ώρα που το θύμα περπατούσε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας και τυχόν μαρτυρίες. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για καρτέρι θανάτου, ενώ φαίνεται πως το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθόλου. Οι δράστες φαίνεται πως τον «γάζωσαν» μέσα από όχημα και στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε απόσταση περίπου 2χλμ. από το σημείο της δολοφονίας βρέθηκε καμένο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο είναι πιθανότατα το πρώτο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους.

Η πρώτη εμπλοκή του Δ.Κ. με την αθηναϊκή νύχτα έγινε στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ενώ το όνομα του το συναντάμε ακόμη και σε πολύ πρόσφατες δικογραφίες αλλά και στη μεγάλη έρευνα της ΕΥΠ για τις σχέσεις αστυνομικών με άτομα του υποκόσμου. Έχοντας ενταχθεί στην ομάδα του πανίσχυρου «νονού» Βασίλη Σούφλα, φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών και ξυλοδαρμών ενώ η πρώτη του σύλληψη έγινε για ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα σούπερ μάρκετ.

Η δολοφονία του αρχηγού τους

Αν και νεοσύλλεκτος στην ομάδα Σούφλα ο Δ.Κ. φέρεται, μαζί με ακόμη ένα άτομο, να εμπλέκεται στη δολοφονία του αρχηγού της ομάδας. Μία δολοφονία που αποκαλύφθηκε στις 10 Μαρτίου του 1996 –όταν και βρέθηκε ο τάφος με τον σκελετό του στον Ωρωπό-, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει πότε ακριβώς έγινε η εκτέλεση.

Το θύμα της σημερινής μαφιόζικης εκτέλεσης, ήταν σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη ο πρωταγωνιστής της μεγάλης ληστείας στη γαλακτοβιομηχανία «Δέλτα» (σ.σ. τον Ιούνιο του 2001) με λεία 169 εκατ. δραχμές. Ο Δ.Κ. μαζί με ακόμη δύο συνεργούς του κατάφεραν να μπουν στα γραφεία της γαλακτοβιομηχανίας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Φορώντας κουκούλες και με χρήση βίας, έδεσαν το λογιστή με χειροπέδες σε σώμα καλοριφέρ και από το ανοιχτό χρηματοκιβώτιο πήραν τα χρήματα και κατάφεραν να διαφύγουν.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η Αστυνομία εξέταζε τυχόν εμπλοκή του και σε μία σειρά από «συμβόλαια θανάτου» που έχουν εκτελεστεί τα τελευταία χρόνια αλλάζοντας την εικόνα της αθηναϊκής νύχτας!

πηγή Reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X