Καρέρα: Δεν μένει για την αποζημίωση, δύο μισθούς είναι να παίρνει

Καρέρα: Δεν μένει για την αποζημίωση, δύο μισθούς είναι να παίρνει
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για το... παραμυθάκι «δεν τον διώχνουν για να μην τον πληρώσουν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις κλασικές βλακείες που γράφονται τα τελευταία χρόνια σε ανάλογες περιπτώσεις στην ΑΕΚ, είναι πως ο προπονητής δεν απομακρύνεται λόγω της αποζημίωσης. Δυστυχώς βέβαια είναι πολλές οι φορές που το διαβάζουμε και το ακούμε αυτό, επειδή είναι αντίστοιχα πολλές οι φορές που η ΑΕΚ έχει θέμα προπονητή.

Στην περίπτωση του Μάσιμο Καρέρα ειδικότερα, δεν ισχύει για έναν ακόμη λόγο περισσότερο. Επειδή έχει συμφωνία με την οποία η αποζημίωση του είναι δύο μισθοί. Όχι το σύνολο του συμβολαίου.Συν ό,τι το συμβόλαιο του έτσι κι αλλιώς τελειώνει το καλοκαίρι κι ακόμη κι αν δεν υπήρχε αυτή η πρόβλεψη με τους δύο μισθούς, πάλι δεν θα ήταν τίποτα τρομερό η αποζημίωση του.

Άρα τους λόγους για τους οποίους χθες από τα ανώτατα διοικητικά κλιμάκια πρόκυπτε πως δεν υπάρχει θέμα Καρέρα, ας τους ψάξουν κάποιοι αλλού κι όχι στις τετριμμένες βλακείες που ακούς γύρω από την ΑΕΚ σε τέτοιες περιπτώσεις. Για μένα τα προβλήματα που θέτει η πραγματικότητα είναι δύο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X