Μάνταλος: «Εχουμε βαλθεί να καταστρέψουμε τη σεζόν, η ΑΕΚ πρέπει να αντιδράσει άμεσα» (VIDEO)

Οσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να αντιδράσει άμεσα.

Η ΑΕΚ έχασε με 1-2 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Super League και ο Μάνταλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA.

Οσα είπε

Είμαστε απογοητευμένοι. Δεν λέω μεγαλύτερη κουβέντα. Νιώθω σαν τις τελευταίες 2 εβδομάδες να έχουμε βαλθεί να καταστρέψουμε μια ολόκληρη σεζόν. Μείναμε εκτός Ευρώπης. Είναι μια δύσκολη βραδιά η αποψινή. Δεν είναι ώρα για κουβέντες. Η ΑΕΚ πρέπει να αντιδράσει άμεσα αν θέλει να μην χάσει τον κύριο στόχο που είναι ο τίτλος. Θα είναι μια καταστροφή αν μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε κι άλλη απώλεια. Θα είναι η απολυτή αποτυχία. Μια είναι η αντίδραση της ΑΕΚ. Να κάνουμε τρεις νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα.

Τι φταίει για την εικόνα της ομάδας; Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Υπήρχαν κακές στιγμές, κακή νύχτα της ομάδας. Η ομάδα θέλει σταθεροποίηση. Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μια μεγάλη νίκη και μετά να έχει κακές βραδιές. Χρειάζεται σταθερότητα για να μείνουμεζωντανοί στον στόχο.

Αν νιώθει παραπάνω πίεση: Πίεση νιώθω από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ. Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να εμφανιστούμε καλύτεροι. Αυτό πρέπει να γίνει. Λάθος πήγε το πρώτο μέρος σήμερα, δεχτήκαμε δύο γκολ. Αργήσαμε να αντιδράσουμε.

Για τις ευθύνες και ποιους βαραίνουν: Ξεκάθαρα στους παίκτες που αγωνίζονται το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Σίγουρα στο κακό αποτέλεσμα φταίνε και οι παίκτες και ο προπονητής. Σε ποσοστό 90% είναι δική μας ευθύνη. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτοί ξεκινήσαμε αυτοί βγάλαμε την ομάδα στην Ευρώπη αυτοί θα συνεχίσουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X