Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ-Μπράγκα 2-4 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι εκλεκτοί του Μάσιμο Καρέρα για το ματς της ΑΕΚ με την Μπράγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στις 19.55 την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει τη νίκη για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιχνίδια της στην Αθήνα.

Η Ενωση μετά τη βαριά ήττα από τη Ζόρια έχει λιγοστές ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά ο στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να το παλέψουν έως το τέλος.

Ο Μάσιμο Καρέρα επιλέγει σύστημα 4-2-3-1 και τους Τσιντώτα στο τέρμα, τους Νεντελτσεάρου-Χνιντ δίδυμο στα στόπερ και ακραία μπακ τους Μπακάκη (δεξιά) και τον Ινσούα (αριστερά),

Στα χαφ θα είναι οι Σιμόες-Γαλανόπουλος, δεκάρι ο Μάνταλος και Αλμπάνης- Λιβάγια στα δύο άκρα της επίθεσης. Σέντερ φορ θα παίξει ο Ολιβέιρα.

Στον πάγκο θα είναι οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς και Μαχαίρας.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X