ΑΕΚ: Χωρίς Σάκχοφ με Μπράγκα

ΑΕΚ: Χωρίς Σάκχοφ με Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Οι απουσίες φέρνουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό ματς με την Μπράγκα την Πέμπτη (19:55) στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Ενωση μετά τη βαριά ήττα από τη Ζόρια έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στους «32» του θεσμού και για να το πετύχει θα χρειαστεί να κάνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.

Ωστόσο, όπως και να χει η ΑΕΚ θέλει και χρειάζεται τη νίκη για να σπάσει το κακό σερί στα εντός έδρα ματς στην Ευρώπη και γενικά για να ανέβει στη βαθμολογία της UEFA, καθώς κάθε βαθμός είναι σημαντικός.

Οι απουσίες του Καρέρα

Σε αυτό το παιχνίδι ο Μάσιμο Καρέρα θα πρέπει να διαχειριστεί κάποιες σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός θα είναι οι τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι-Ελντερ Λόπες, ο τιμωρημένος Εβγιέν Σάκχοφ και οι Νταμιάν Σιμάνσκι-Παουλίνιο Μότα που βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ο πρώτος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον πολύ καλό Ουκρανό μέσο, είναι ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος μπήκε στο τέλος στο ματς με την Τρίπολη και είναι ξεκούραστος, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες αλλαγές στο χώρο του κέντρου.

Όσον αφορά στον κέντρο της άμυνας, ο Σβάρνας θα επανέλθει στην ενδεκάδα και θα πλαισιώσει τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X