Η συγκλονιστική εικόνα του Γκροζάν από το νοσοκομείο με τα εγκαύματα στα χέρια (VIDEO)

Η συγκλονιστική εικόνα του Γκροζάν από το νοσοκομείο με τα εγκαύματα στα χέρια (VIDEO)

H εικόνα του Γάλλου οδηγού της Formula 1 μετά το σοκαριστικό ατύχημα στο Μπαχρέιν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ο Ρομέιν Γκροζάν, καθώς γλίτωσε από το σοβαρό ατύχημα στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν με ελαφριούς τραυματισμούς. Ο οδηγός της Haas μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου δεν επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φόβοι για κατάγματα στα πλευρά και απέμειναν ως συνέπειες του ατυχήματος εγκαύματα στα χέρια του.

Ο Γκροζάν έστειλε μήνυμα στους φίλους του μέσω ενός σύντομου video, όπου τους διαβεβαιώνει ότι είναι κατά τα άλλα καλά, ενώ τους ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και τα μηνύματά τους. Στο ίδιο μήνυμα υπογραμμίζει ο Γάλλος πιλότος της Formula 1 τα εξής: «Πριν μερικά χρόνια ήμουν εναντίον του Halo, όμως χωρίς το Halo δεν θα μπορούσα σήμερα να σας μιλάω. Γι αυτό, ευχαριστώ! Ευχαριστώ όλους τους βοηθούς στην πίστα και στο νοσοκομείο. Ελπίζω, να μπορέσω να απαντήσω σύντομα στα μηνύματά σας και να σας ενημερώσω, πώς είμαι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X