Εικόνες από το Ιωνικός Ν.Φ-ΑΕΚ

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΑ για την συνεργασία με την ΑΕΚ και την ΟΧΕ για την δημιουργία κλειστού χάντμπολ εντός του ΟΑΚΑ

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με την ΑΕΚ και την ΟΧΕ έτσι ώστε η δημιουργία ενός νέου κλειστού γηπέδου χάντμπολ να συμπεριληφθεί στην προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ.

Ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αποκάλυψε προ ημερών την συνεργασία με την ΑΕΚ και τον ρόλο του διοικητικού ηγέτη του τμήματος, Σταμάτη Παπασταμάτη ο οποίος ασχολείται καιρό τώρα με το πρότζεκτ της δημιουργίας ενός νέου «σπιτιού» για την ομάδα χάντμπολ. Φαίνεται πως η δημιουργία ενός γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών εντός του χώρου του ΟΑΚΑ κερδίζει έδαφος. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ στόχος είναι το συγκεκριμένο γήπεδο να είναι έτοιμο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έτσι ώστε να «φιλοξενήσει» το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων. Αναλυτικά για το θέμα η ανακοίνωση αναφέρει: «Βρισκόμαστε σε τελικό στάδιο των συζητήσεων με την Ομοσπονδία του χάντμπολ και το αντίστοιχο τμήμα της ΑΕΚ προκειμένου να κατασκευαστεί άμεσα, γήπεδο διεθνών προδιαγραφών, που θα μπορεί να φιλοξενεί και τις εθνικές ομάδες, ενόψει και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων το προσεχές καλοκαίρι. Διοργάνωση που έχει ενταχθεί και στις εκδηλώσεις «Ελλάδα 2021. Σύντομα θα έχουμε νέα για τα οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X