Γκαρσία: Φορτσάρει και μπαίνει σύντομα

Γκαρσία: Φορτσάρει και μπαίνει σύντομα
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τη Ζόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό που είχε στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, παρόλα αυτά δεν μπήκε στην αποστολή για το ματς με τη Ζόρια.

Η Ενωση υποδέχεται αύριο (19:55) τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του Europa League στο ΟΑΚΑ με τον Μάσιμο Καρέρα να τον αφήνει εκτός αποστολή για να τον προφυλάξει.

Ο Ιταλός προπονητής εξήγησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πως ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες, παρόλα αυτά δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει 90λεπτο.

Παρόλα αυτά ο Γκαρσία αναμένεται να αγωνιστεί στα επόμενα ματς της ΑΕΚ. Ο 23χρονος εξτρέμ προπονείται κανονικά αυτές τις ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα και δεν ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά δουλεύει πάνω στη φυσική του κατάσταση, ώστε να μπορέσει να είναι 100% όταν μπει στα παιχνίδια. Μάλιστα οι μετρήσεις του είναι ήδη πολύ καλές.

Να αναφέρουμε ότι ο Γκαρσία είχε χάσει λόγω τραυματισμού και την προετοιμασία της Μπεϊτάρ, μπήκε στα ματς της ΑΕΚ και τραυματίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X