Προκλητικός ο Φωτιάς πάει να στήσει την ΑΕΚ!

Προκλητικός ο Φωτιάς πάει να στήσει την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Αθλια η διαιτησία του Φωτιά από την Πέλλα στο ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα βάζει… φωτιά στη Ριζούπολη και το ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα για την 9η αγωνιστική της Super League. Με την άθλια διαιτησία του επιχειρεί να στήσει την Ενωση!

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης δείχνει με τα σφυρίγματά του αρνητική διάθεση προς της ΑΕΚ δίνοντας ό,τι μπορεί στην ΑΕΛ. Το κλέψιμο του Πέτρου Μάνταλου στον Βαγγέλη Πλατέλλα το έκανε… φάουλ, ενώ την κάρτα-μαρς του Μιλοσάβλιεβιτς σε τράβηγμα στον αρχηγό της ΑΕΚ την έκανε… γαργάρα! Ενώ με την πρώτη ευκαιρία έδωσε κίτρινη κάρτα στον Ιονούτ Νεντελτσεάρου σε ένα… κωμικό μαρκάρισμα του Ρουμάνου που φυσικά δεν ήταν για κάρτα.

Τέλος, φυσικά, μάσησε το πέναλτι σε χέρι του Μπέρτου έπειτα από σουτ του Μαχαίρα στην μεγάλη περιοχή. Αφού σε πρώτη φάση υπέδειξε κόρνερ στη συνέχεια πήγε στο VAR γυρνώντας τη φάση όσο πιο πίσω μπορεί ώστε να βρει επιθετικό φάουλ και να μην υποδείξει την εσχάτη των ποινών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X