AΕΚ-Λάρισα: «Μπορούσε να κερδίζει η Ενωση, ελεεινή διαιτησία»

AΕΚ-Λάρισα: «Μπορούσε να κερδίζει η Ενωση, ελεεινή διαιτησία»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει μείνει στο μηδέν κόντρα στη Λάρισα, αν και θα μπορούσε να προηγηθεί σε κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος στη Ριζούπολη.

Πλέον, η Ενωση καλείται να σκοράρει στην επανάληψη και να πάρει τη νίκη που τόσο χρειάζεται.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Λάρισα

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ δεν έχει σκοράρει, αλλά κάνει φάσεις και είναι απειλητική. Πρέπει να γίνει πιο ψύχραιμη και σοβαρή με την μπάλα στα πόδια στην τελική πάσα και στην εκτέλεση και θα το βρει το γκολ. Ειδικά όταν βρεθούν στο γήπεδο οι Λιβάγια, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ. Το ζήτημα είναι ότι στην άμυνα δίνει ξανά δικαιώματα στους παίκτες της ΑΕΛ να ελπίζουν. Ο Μαχαίρας με τον Ολιβέιρα είναι χαμένοι, με τον Αλμπάνη να είναι κινητικός και ενεργητικός. Άμεσα πρέπει να μπουν 1-2 από τους 3 που είπαμε νωρίτερα για να βρει γρήγορα γκολ η ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Να πούμε για το παιχνίδι. Για τις επιλογές του Καρέρα που έκανε αλλόκοτο ροτέισον έπειτα από 20 ημέρες. Αλλά εδώ υπάρχει ένας διαιτητής που μοιάζει να είναι σε διατεταγμένη αποστολή. Από το πρώτο λεπτό παίζει κόντρα την ΑΕΚ, με αποκορύφωμα το πέναλτι που «μάσησε» ανακαλύπτοντας επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα. Ελεεινή διαιτησία, έχει βάλει φωτιά στο ματς ο Φωτιάς.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Μπορούσε να κερδίζει η ΑΕΚ, με τόσες ευκαιρίες που έχασε. Ανεξάρτητα από τις επιλογές που έχουν γίνει, η εικόνα και οι φάσεις είναι για καθαρό προβάδισμα της ομάδας του Καρέρα. Υπάρχει όμως και μια αλήτικη διαιτησία, από την οποία φοβάμαι πως δεν έχουμε δει τα χειρότερα. Νομίζω πως δεν θα σηκώσει πολύ στο δεύτερο ημίχρονο με παρουσία και του Ολιβέιρα και του Αλμπάνη.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Η Λάρισα δημιουργεί προβλήματα στην ΑΕΚ, κάτι που ήταν αναμενόμενο για όσους είναι λογικοί και δεν ονειροβατούσαν, περιμένοντας ένα εύκολο μεσημέρι για την «Ένωση», ύστερα από είκοσι μέρες αγωνιστικής απραξίας. Ο Μάσιμο Καρέρα έχει επιλέξει να… ξεκινήσει με τους Λιβάγια, Τάνκοβιτς και Καρίμ στον πάγκο και το γκολ δεν είναι απλή υπόθεση να έρθει, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ επιτίθεται, κυρίως από αριστερά. Η ΑΕΚ είχε μεγάλες ευκαιρίες με τον Αλμπάνη, τον Σάκχοφ και τον Μάνταλο, αλλά πρέπει να γίνει ακόμα πιο πιεστική ώστε να… κατηφορίσει το γήπεδο προς την εστία του Νάγκι. Αλλά πρώτα ο Καρέρα πρέπει να δει στον πάγκο του και να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές, γιατί όσο περνάει η ώρα, η Λάρισα ολοένα και θα κλείνει τους διαδρόμους προς την περιοχή της, ενώ θα είναι παράλληλα και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Να σημειωθεί και η φουλ κόντρα διαιτησία του Φωτιά εις βάρος της ΑΕΚ, από την αρχή του αγώνα και όχι μόνο στη φάση του καθαρού πέναλτι, όπου γύρισε μέσω VAR τη φάση πίσω για να δώσει φάουλ υπέρ της Λάρισας.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Με δεδομένα όλα όσα έχει περάσει η ΑΕΚ τις τελευταίες 15 μέρες, μια χαρά είναι ο ρυθμός που έχει στο παιχνίδι της. Και απέναντι σε τόσο κλειστή άμυνα, έχει βρει τρόπο να κάνει ευκαιρίες. Βεβαίως θα πρέπει να σταματήσει και να χάνει τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Πάντως έτσι όπως πάει το ματς και με τις λύσεις που υπάρχουν από τον πάγκο και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της σφυρίχτρας, το γκολ θα έρθει

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X