Η ΑΕΚ θέλει να «καθαρίσει» τη Λάρισα στην Ριζούπολη και να παραμείνει ψηλά (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ θέλει να «καθαρίσει» τη Λάρισα στην Ριζούπολη και να παραμείνει ψηλά (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Λάρισα στην Ριζούπολη για την Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK επιστρέφει σήμερα στη δράση! Υποδεχόμενη την Λάρισα στην Ριζούπολη στις 15:00 (LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1), η Ενωση κάνει μια νέα αρχή μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο για το κλαμπ. Τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού, αλλά και οι τραυματισμοί γονάτισαν τον Δικέφαλο, αλλά πλέον η ΑΕΚ είναι -σχεδόν- πλήρης και σίγουρα με περισσότερες λύσεις από ότι το προηγούμενο διάστημα.

Ο Μάσιμο Καρέρα πρέπει να βρει την «χρυσή τομή» ανάμεσα στο rotation και τη σωστή διαχείριση ώστε η ΑΕΚ να βρει ξανά ρυθμό, αλλά και να προφυλάξει τους παίκτες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι στο 100%. Σταδιακά έτσι, θα χτιστεί η νοοτροπία του νικητή που θέλει να βλέπει ο Ιταλός, αλλά και άπαντες από την Ενωση.

Επιστροφές και απουσίες για την ΑΕΚ

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας κατάφερε να επιστρέψει σε χρόνο… ρεκόρ και να τεθεί στην διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για το σημερινό παιχνίδι, ενώ με ελάχιστες προπονήσεις μπήκε στα πλάνα του Ιταλού και ο Εμάνουελ Ινσούα που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Στις αποστολές της ΑΕΚ επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ παρών δηλώνουν ξανά και οι Αντρέ Σιμόες, Χρήστος Αλμπάνης.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς έμεινε ο Λιβάι Γκαρσία που παρότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο Ιταλός τεχνικός θέλησε να τον προφυλάξει και να μην τον βάλει σε αγωνιστικό ρυθμό πολύ γρήγορα. Την ίδια στιγμή, δεν μπήκαν στην αποστολή ούτε οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό και έχουν κάνει μόλις δύο προπονήσεις.  Οι απουσίες δεν σταματούν εκεί για την ΑΕΚ με τον Καρέρα να μην υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Νέναντ Κρίστιτσιτς. Εκτός έμεινε επίσης ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς που βγήκε αρνητικός στον κορωνοϊό στο τελευταίο τεστ, αλλά δεν έχει προπονηθεί, ενώ ο Ζίγκα Λάτσι παραμένει θετικός.

Το πλάνο της ΑΕΚ με… εκπλήξεις

Δεν αποκλείεται να δούμε εκπλήξεις από τον Μάσιμο Καρέρα στην σημερινή ενδεκάδα. Ο Τσιντώτας αφού είναι έτοιμος αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ. Οι Σβάρνας και Νεντελτσεάρου θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τους Λόπες και Μπακάκη στα δύο άκρα.

Στα χαφ ο Σιμόες θα είναι με τον Σάκχοφ που δείχνει καλύτερα μετά τον κορωνοϊό, ενώ ο Μάνταλος θα είναι μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο στο 4-2-3-1. Στα δύο άκρα της επίθεσης αναμένονται εκπλήξεις με τους Αλμπάνη και Μαχαίρα στα άκρα και τον Ανσαριφάρντ στη κορυφή. Φυσικά δεν αποκλείεται και το δίδυμο Λιβάγια-Τάνκοβιτς στα «φτερά».

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Ινσούα, Χνιντ, Παουλίνιο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Μπότος, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Η Λάρισα του Πλατέλλα και του Ντουρμισάι

Η Λάρισα δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο φέτος, ωστόσο μπορεί να κάνει τη ζημιά. Στην αποστολή της Λάρισας βρίσκεται τόσο ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Βαγγέλης Πλατέλλας, όσο και ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» δεν θα έχει μαζί του τον Μάρκο Νούνιτς που λόγω ενοχλήσεων έμεινε εκτός, ενώ πήρε μαζί του τον Δημήτρη Πινακά.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι: Νάγκι, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Φιλίπ, Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Τρούγιτς, Τόρζε, Σπαρβ, Γλυνός, Γιουνές, Ντουρμισάι, Πλατέλλας και Πινακάς.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Λάρισα

Στο ματς της ΑΕΚ με τη Λάρισα θα είναι διαιτητής ο Βασίλης Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας. Βοηθοί του θα είναι οι Μπουξμπάουμ και Μεϊντάντας και 4ος ο Μανούχος. Στο VAR θα είναι ο Αγγελος Ευαγγέλου και ΑVAR ο Μπαλτάς.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει live την αναμέτρηση από την Ριζούπολη αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X