Προσοχή και μην το... παρακάνουμε με το rotation!

Προσοχή και μην το... παρακάνουμε με το rotation!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, προειδοποιεί για τις παγίδες που κρύβει το ματς με την ΑΕΛ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟ και έφτασε τους 19 βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Και να μην τον κέρδιζε βέβαια, για την ΑΕΚ θα ήταν «μονόδρομος», η νίκη το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ, στην Ριζούπολη. Θα ήταν προτιμότερο, προφανώς, να… γκέλαρε, αλλά δεν έγινε, οπότε δεν έχει και νόημα να το συζητάμε.

Τα λεγόμενα του Μάσιμο Καρέρα και του Αντρέ Σιμόες, πριν ξεκινήσει το ντέρμπι στο Φάληρο, ήταν όλο το… ζουμί, αλλά σημασία έχουν οι πράξεις. Για «κάθε ματς-τελικό», έκανε λόγο ο κόουτς, για «βουνό αγωνιστικών υποχρεώσεων, στο οποίο καλείται η ΑΕΚ να έχει νοοτροπία νικητή για να το ανέβει», έκανε λόγο ο εκ των αρχηγών της «Ένωσης». Αλλά, επαναλαμβάνω ότι αυτό πρέπει να το δούμε το μεσημέρι της Κυριακής στην πράξη. Και από τον Ιταλό κόουτς και από τους παίκτες του.

Πιο σημαντικό και πιο δύσκολο

Από τη στιγμή που υπολογίζει σε όλα τα παιδιά, προφανώς και ξέρει καλύτερα ο Καρέρα, με ποιους θα ξεκινήσει. Το μόνο που θέλω να επισημάνω εγώ με ταπεινότητα, είναι ότι το ματς είναι δύσκολο και πως αφορά στο βασικό στόχο της ομάδας για φέτος, που είναι το πρωτάθλημα.

Το θεωρώ δηλαδή και πιο σημαντικό και πιο δύσκολο, σε σχέση με το ματς της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Ζόρια. Πάντα έχω μια ανησυχία, όταν ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς, γιατί οι προπονητές σκέφτονται να κρατήσουν κάποια βασικά… όπλα και το παρακάνουν με το περίφημο rotation.

Κι αυτή την ανησυχία, δεν μπορώ να την κρατήσω μέσα μου, γιατί έχω δει την ΑΕΚ αρκετές φορές, να το πληρώνει πολύ ακριβά αυτό. Είναι ύπουλο το ματς, η γειτονιά για πρώτη φορά δεν θα… μυρίζει ατμόσφαιρα ΑΕΚ και η ομάδα προέρχεται από είκοσι μέρες αγωνιστικής απραξίας και από την ταλαιπωρία του κορωνοϊού.

Γυαλίζει για πρωτάθλημα το μάτι της «Βασίλισσας»

Την ώρα που γινόταν το ποδοσφαιρικό ντέρμπι στο Φάληρο, εμείς βλέπαμε φυσικά την προσπάθεια της μπασκετικής ΑΕΚ στο Αγρίνιο, κόντρα στο Μεσολόγγι, το οποίο είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μία ήττα.

Με τον Λάνγκφορντ να προφυλάσσεται και να μην παίζει ούτε δευτερόλεπτο, με τους Χρυσικόπουλο και Σλότερ εκτός μάχης, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν σοβαρότατη, συνέχισε την αήττητη πορεία της, έφτασε το 19-0 στα ματς πρωταθλήματος από πέρυσι, έβαλε 56 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε στο… ρελαντί με 21 πόντους διαφορά και διατηρήθηκε φυσικά, πρώτη και αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν είναι για πανηγυρισμούς και για υπερβολές, μια νίκη επί του Μεσολογγίου, αλλά αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι το μάτι της ομάδας γυαλίζει. Για πρωτάθλημα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X