Ηλεία: Μαθητές κάνουν κάνουν τηλεκπαίδευση σε αυλή καφενείου (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Μαθητές κάνουν κάνουν τηλεκπαίδευση σε αυλή καφενείου (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα σχολεία έχουν κλείσει λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και οι μαθητές κάνουν μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης

Ωστόσο έχουν δημιουργηθεί αρκετά προβλήματα τα οποία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας συνεχώς.

Όπως για παράδειγμα, ότι 17 μαθητές τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου με μοναδικά μέσα ένα παλιό laptop και ένα κινητό, παρακολουθούν τα διαδικτυακά μαθήματα, από την αυλή ενός καφενείου-ψησταριάς του χωριού Πεύκη, διαθέτει σύνδεση στο internet.

Ο Γρηγόρης Ξουλεής πρόεδρος της κοινότητας Πεύκης και ιδιοκτήτης του καφενείου, έφερε στην δημοσιότητα το θέμα μέσα από μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Ως πρόεδρος της Πευκης θα κανω τα αδύνατα δυνατά για αυτές τις εικόνες με τα παιδιά του χωριού μου να κάνουν μάθημα εξω στο κρύο  με μικρες οθόνες, στο μοναδικο χωρο που εχει ίντερνετ, ωστε να μην συνεχιστουν. Εχω κανει αίτηση να μπει ίντερνετ στο κοινοτικό γραφείο για να έρχεται και γιατρός   για να γίνονται συνταγογραφησεις  απο πέρσι τον Νοέμβριο και ακομα τίποτα.  Παρακαλώ κύριοι υπεύθυνοι να ευαισθητοποιηθείτε και να κινητοποιηθείτε άμεσα. Αυτες οι εικόνες ειναι ντροπη για ολους μας», ανέφερε στην ανάρτησή του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X