Κορωνοϊός: Βρέφος 10 μηνών που βρέθηκε θετικό μεταφέρθηκε από τη Λέσβο στην Αθήνα

Κορωνοϊός: Βρέφος 10 μηνών που βρέθηκε θετικό μεταφέρθηκε από τη Λέσβο στην Αθήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα μωρό μόλις 10 μηνών που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με φρικτούς πόνους στην κοιλιά, εν συνεχεία βρέθηκε θετικό στον Covid-19 και τελικά κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημοσιογράφος του «lesvosnews.gr» στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», το μωρό χθες, Τετάρτη παρουσίασε φρικτούς πόνους στην κοιλιά και οι γιατροί στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα για περαιτέρω εξέταση.

Όμως το παιδί ηλικίας μόλις 10 μηνών, διαγνώστηκε θετικό στην Covid-19 και η αεροδιακομιδή του κρίθηκε ακατάλληλη υπό αυτές τις συνθήκες. Μετά από ενέργειες του διοικητή του νοσοκομείου αλλά ακόμη και από πολιτικά πρόσωπα προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια για την αεροδιακομιδή, το παιδί τελικώς παρελήφθη περίπου στις 22:00 το βράδυ από ένα C-130 με ειδική κάψουλα.

Θετική στον κορωνοϊό είναι και η μητέρα που συνοδεύει το μωρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X