ΑΕΚ: Σε συνεχείς επαφές με Λιβάγια και Ολιβέιρα

Πάνος Λούπος: «Αλλο Λιβάγια, άλλο Ολιβέιρα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παρά τους χαμηλούς τόνους, η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους δύο παίκτες για να κλείσει το θέμα των συμβολαίων τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, ότι στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος άνοιξε – σχεδόν…ξεχείλωσε- η κουβέντα για το μέλλον και την πιθανότητα παραμονής των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ. Βέβαια, δεν προέκυψε μόνο λόγω της ανυπαρξίας ουσιαστικών εξελίξεων στα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα της ομάδας.

Είναι και μία πραγματικότητα που αφορά τα δύο πιο σημαντικά συμβόλαια και συνάμα τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κεφάλαια στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, που δεν μπορεί να μένουν ανοιχτά για τόσο πολύ καιρό και τόσο κοντά πριν από τη λήξη της συνεργασίας τους με την ΑΕΚ. Επί μέρες γράφτηκαν πολλά, ειπώθηκαν περισσότερα, αλλά ελάχιστοι μπορούσαν να επιβεβαιώσουν και να δείξουν, ότι υπάρχουν πραγματικές και ουσιαστικές εξελίξεις πού να καθορίσουν τα νέα δεδομένα στις δύο υποθέσεις. Και πλέον, εδώ που βρισκόμαστε, έχοντας ψηλαφίσει αρκετές φορές και από τις δύο πλευρές τις διαθέσεις της ΑΕΚ απέναντι στους δύο παίκτες είναι φανερό, ότι χρειάζονται δραστικές κινήσεις.

Εντονη κινητικότητα για Λιβάγια-Ολιβέρια

Στην περίπτωση της ΑΕΚ, αυτές μπορούν να δοθούν μόνο από τη βούληση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, αυτό που φαίνεται τις τελευταίες ώρες είναι πως υπάρχει έντονη κινητικότητα. Υπάρχουν επαφές, ακόμα και κάποιες συναντήσεις, που δείχνουν πως το πράγμα βρίσκεται σε ανοιχτή διεργασία. Καταστάσεις που δείχνουν πως στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν αυτές τις καταστάσεις να χρονίσουν και άλλο.

Διότι, από εδώ και πέρα, θα μπει πάλι η ΑΕΚ σε μία σειρά συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο για την ισορροπία και την ηρεμία της ομάδας, να ανοίξουν τέτοιες διαπραγματεύσεις, όπου κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος αυτή τη στιγμή για την έκβαση τους. Είναι, λοιπόν εύλογο πως η ΑΕΚ προλειαίνει το έδαφος, ώστε να κάνει τις τελικές κινήσεις της και να μπορέσει να φέρει τα πράγματα στο επίπεδο που θα θέλει εκείνη.

Πολύ σύντομα τα αποτελέσματα από τις κουβέντες με Λιβάγια-Ολιβέιρα

Οσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες, έστω και αν δεν γίνονται υπό το φως των προβολέων -όπως δεν πρέπει άλλωστε να γίνεται και καμία μεταγραφική διαπραγμάτευση, διότι δεν οδηγεί σε καλό να γίνεται υπό την πίεση του Τύπου και των φιλάθλων- έχουν ουσιαστικό υπόβαθρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr πολύ σύντομα θα υπάρχουν αποτελέσματα σχετικά με τις δύο υποθέσεις.

Οι πιθανότητες πλέον, είναι περισσότερες ώστε η ΑΕΚ να κλείσει με θετικό τρόπο και τις περιπτώσεις των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα. Ισως μάλιστα να υπάρξει και έκπληξη για τον πολύ κόσμο με τον τρόπο που θα επιτευχθεί η τελική συμφωνία με τον Ολιβέιρα, αλλά βέβαια και τον Λιβάγια. Το μείζον ζήτημα είναι πως πρόκειται για ανάγκη της ΑΕΚ και φαίνεται πως αυτό αποτελεί πλέον κοινή πεποίθηση όλων στην ομάδα. Κινούνται για να βρουν τη χρυσή τομή, για να φτάσουν σε λύσεις σε αυτές τις υποθέσεις και φαίνεται πως όλα λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ώστε αυτή η διαδικασία να μην αργήσει περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X