Αντετοκούνμπο: Οι δύο κινήσεις-μηνύματα των Μπακς και η αισιοδοξία για το supermax συμβόλαιο

Αντετοκούνμπο: Οι δύο κινήσεις-μηνύματα των Μπακς και η αισιοδοξία για το supermax συμβόλαιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αισιοδοξία τους πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα κάτοικος Μιλγουόκι εκφράζουν άνθρωποι του front office των Μπακς, έεπιτα και από τις κινήσεις των τελευταίων ημερών.

Οι Μιλγουόκι Μπακς παίζουν τα… ρέστα τους για να κρατήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για πολλά χρόνια στο Ουισκόνσιν. Ο «Greek Freak» ακόμα παραμένει αναποφάσιστος σχετικά με το μέλλον του, όμως τα «ελάφια» έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους.

Τζρου Χόλιντεϊ και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο Μιλγουόκι και να μπουν στη… μηχανή της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Αναμφίβολα οι δύο αυτές κινήσεις αλλάζουν το στάτους των Μπακς, καθώς από τη μία αποκτήθηκε ένας πλέι μέικερ υψηλού επιπέδου, που έχει τον τρόπο να παίζει σε υψηλό επίπεδο και να ηγείται πάνω στο παρκέ (Χόλιντεϊ), αλλά και ένας γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα (Μπογκντάνοβιτς) που μπορεί να αποτελέσει στήριγμα του Κρις Μίντλετον στην περιφέρεια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X