ΑΕΚ: Δύο ακόμα τεστ κορωνοϊού μέχρι τη Λάρισα

ΑΕΚ: Εικόνες από τα τεστ κορωνοϊού στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα υποβληθούν σε δύο ακόμα τεστ κορωνοϊού μέχρι το ματς με τη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον δρόμο της επιστροφής στην δράση είναι η ΑΕΚ που την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 15:00 αντιμετωπίζει την Λάρισα στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Super League. Από το τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Ζόρια για το Europa League, οι κιτρινόμαυροι πέρασαν πολλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά τώρα, φαίνεται πως τα ξεπερνά, με τις επιστροφές να είναι κάθε ημέρα και περισσότερες.

Μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περάσουν από ακόμα δύο τεστ για τον κορωνοϊό. Το ένα θα λάβει χώρα την Πέμπτη και το άλλο το Σάββατο, μια ημέρα πριν το ματς για μεγαλύτερη ασφάλεια, όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζεται πως τον κορωνοϊό άφησαν πίσω τους οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, Νασίμ Χνιντ, Στράτος Σβάρνας και Γεβγέν Σάκχοφ. Ενώ, ταλαιπωρούνται ακόμα οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Εμάνουελ Ινσούα και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως από το παιχνίδι με τη Λάρισα θα απουσιάσει ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη ποινή του, ενώ αντίστοιχα στον αγώνα με την Ζόρια θα είναι απών ο Πέτρος Μάνταλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X