Η ΑΕΚ «καθαρίζει» την Σολέ και κάνει το 3Χ3 στον όμιλο (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ «καθαρίζει» την Σολέ και κάνει το 3Χ3 στον όμιλο (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η Βασίλισσα υποδέχεται την γαλλική ομάδα με στόχο να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο του ομίλου.

Ώρα BCL και πάλι για την ΑΕΚ. Η Βασίλισσα, μετά την αναβολή του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, απέναντι στον Προμηθέα, επιστρέφει στη δράση για να αντιμετωπίσει την Σολέ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι νίκες των τελευταίων εβδομάδων, σε συνδυασμό με την πολύ καλή εικόνα που βγάζει σταδιακά η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχουν «φτιάξει» το κλίμα εντός των τειχών. Η Ένωση αποδίδει καλό μπάσκετ, ενώ ταυτόχρονα παίρνει αυτό που θέλει, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο BCL.

Το θετικό κρούσμα και το στίγμα του Παπαθεοδώρου

Παρ’ όλα αυτά, οι προηγούμενες μέρες ήταν αρκετά έντονες. Κι αυτό γιατί εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊοιύ, σε έλεγχο που έγινε το περασμένο Σάββατο, με το κρούσμα αυτό να τίθεται σε καραντίνα με σκοπό να αναρρώσει. Στην Ένωση άλλωστε από την πρώτη στιγμή τήρησαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δείχνοντας εκ νέου ευαισθησία επί του θέματος.

Οι καρδιές όμως πήγαν στις… θέσεις τους όταν στα επαναληπτικά τεστ έγινε γνωστό πως δεν υπήρξε άλλο θετικό κρούσμα, με την Ένωση να συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την γαλλική ομάδα χωρίς απρόοπτα.

Η αναμέτρηση αυτή έχει αρκετές δυσκολίες, κάτι που αποτύπωσε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στα λόγια του. «Έχουμε μπροστά μας τον τρίτο αγώνα για τον όμιλο του BCL, απέναντι σε μία γαλλική ομάδα, τη Σολέ. Η αντίπαλός μας είναι ο ορισμός της κλασικής γαλλικής ομάδας.

Το δυνατό της σημείο είναι, ότι της αρέσει να τρέχει στο γήπεδο και να «σκοράρει» αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Είναι πολύ δυνατή στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ και πρέπει να ελέγξουμε καλά το συγκεκριμένο κομμάτι. Επίσης, πρέπει να προσαρμοστούμε στους καλούς και ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ, παίζοντας καλά τόσο στην ατομική, όσο και στην ομαδική άμυνα.

Ταυτόχρονα, πρέπει να διατηρήσουμε το ρυθμό που έχουμε στην επίθεσή μας, να έχουμε καλές επιλογές στο παιχνίδι μας και μέσα από μία καλή εμφάνιση να κερδίσουμε τον αγώνα», είπε δίνοντας το στίγμα των σκέψεών του.

Με πληγωμένο εγωισμό και απουσίες η Σολέ

Από την άλλη πλευρά, η Σολέ έρχεται στο ΟΑΚΑ με πληγωμένο εγωισμό. Η γαλλική ομάδα μετράει ρεκόρ 0-2 στον όμιλο του BCL, ενώ και στο πρωτάθλημα Γαλλίας βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα με ρεκόρ 1-4, δείχνοντας πως στο ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό.

Ο Ερμάλ Κουντέρ θέλει να δείξουν οι παίκτες του διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο μετράει δύο σημαντικές απουσίες, καθώς ο Τερέλ Παρκς και ο Γιοάν Μακουντού δεν ταξίδεψαν στη χώρα μας, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και έμειναν στη Γαλλία για να αναρρώσουν.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του ματς και όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X