Η πρώτη «βόμβα» στο ΝΒΑ: Οδεύει στους Λέικερς ο Σρέντερ!

Η πρώτη «βόμβα» στο ΝΒΑ: Οδεύει στους Λέικερς ο Σρέντερ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντένις Σρέντερ αποτελεί στόχο των Λος Άντζελες Λέικερς, με την ομάδα της Καλιφόρνια να προτείνει στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τον Ντάνι Γκριν και το 28ο pick του φετινού NBA Draft. Αναμένεται να τελειώσει άμεσα το πρώτο ηχηρό trade της offseason.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς εντόπισαν τον πρώτο παίκτη που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους για τη νέα σεζόν. Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ έστρεψαν την προσοχή τους στον Ντένις Σρέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με σκοπό οι «λιμνάνθρωποι» να αποκτήσουν τον Γερμανό γκαρντ. Για το λόγο αυτό μάλιστα, όπως αναφέρει ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, προσφέρουν στους «κεραυνούς» τον Ντάνι Γκριν και το 28ο draft pick της φετινής διαδικασίας.

Οι Θάντερ από την πλευρά τους βρίσκονται σε διαδικασία αναδόμησης, με τον πρόσληψη και του Μαρκ Νταϊγκνό και στόχος τους είναι να συλλέξουν όσα περισσότερα draft picks μπορούν, για να χτίσουν την ομάδα των επόμενων ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X