Η Εθνική δεν είναι καλή ή κακή, είναι (ακόμη) άγουρη

Η Εθνική δεν είναι καλή ή κακή, είναι (ακόμη) άγουρη
Photo Credits: INTIME

Τα όνειρα, όλα τα όνειρα, επιτρέπονται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα όνειρα, όλα τα όνειρα, επιτρέπονται. Οι στόχοι όμως, ωφελεί να είναι ρεαλιστικοί. Η Ευρώπη έχει 55 Εθνικές Ομάδες. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάνε οι 13, κάτι λιγότερο από μία στις τέσσερις.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, πηγαίνουν οι 24. Σχεδόν, μία στις δύο. Η Ελλάδα, σε αυτές τις 55 ευρωπαϊκές Εθνικές Ομάδες, σήμερα είναι νούμερο-30. Και μωρό παιδί αντιλαμβάνεται, ποιο είναι το απόμακρο (από νούμερο-30 να χωρέσεις στις 13) και ποιο είναι το προσβάσιμο (από νούμερο-30 να χωθείς στις 24).

Το Πλάνο Κατάρ (2022), του Φαν ‘τ Σχιπ και των συνεργατών του, θα έβγαζε πιο ουσιαστικό νόημα να ήταν Πλάνο Γερμανία (2024). Εκεί, στο μεθεπόμενο EURO δηλαδή, ακριβώς επάνω στη δεκαετία από την τελευταία συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση (Βραζιλία 2014), δεν μπορεί παρά να εστιάζει ρεαλιστικά η ελληνική στόχευση. Εκεί, το 2024, είναι η καλύτερη πιθανότητά μας.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X