ΑΕΚ: Ετσι επέστρεψαν οι παίκτες στις προπονήσεις -Το πρόγραμμα Καρέρα

ΑΕΚ: Ετσι επέστρεψαν οι παίκτες στις προπονήσεις -Το πρόγραμμα Καρέρα
Photo Credits: INTIME

Ο Μάσιμο Καρέρα θα βάλει μπάλα και τακτική ξανά στις προπονήσεις, μετά τις πρώτες ημέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ υποβλήθηκε εκ νέου σήμερα το πρωί σε νέα τεστ για τον κορωνοϊό, με στόχο να ελεγχθεί καλύτερα η κατάσταση με την έξαρση της πανδημίας στο εσωτερικό της.

Με το βλέμμα όλων στα αποτελέσματα τα οποία αναμένονται το μεσημέρι οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν το απόγευμα στα Σπάτα (αφού βγουν πρώτα τα αποτελέσματα). Μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία πως από σήμερα κάποιοι που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό θα έχουν αναρρώσει, ώστε σιγά-σιγά να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Να υπενθυμίσουμε πως χρειάζεται ένα αρνητικό τεστ για να προπονηθεί κάποιος παίκτης και αρχικά να μην έχει κανένα σύμπτωμα.

Μπήκαν σιγά-σιγά

Χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που παραμένουν υγιείς (οι 13+3 τερματοφύλακες που πάνε στα Σπάτα) έκαναν ξανά προπόνηση, αυτή τη φορά για 45 λεπτά, ενώ την Τετάρτη η προπόνηση είχε διαρκέσει 30 λεπτά, αφού ήταν η πρώτη μετά από 5 ημέρες απραξίας για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μάσιμο Καρέρα από σήμερα αναμένεται να βάλει μπάλα και τακτική στο πρόγραμμα, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να δουλέψουν και σε πιο συγκεκριμένα κομμάτια. Ωστόσο, ο αριθμός των παικτών που είναι διαθέσιμοι και δη οι σημαντικές απουσίες που έχει, δεν του επιτρέπουν να κάνει πολλά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X