ΑΕΚ: Εγιναν τα τεστ για τον κορωνοϊό -Μετά τα αποτελέσματα προπόνηση το απόγευμα

ΑΕΚ: Εγιναν τα τεστ για τον κορωνοϊό -Μετά τα αποτελέσματα προπόνηση το απόγευμα
Photo Credits: INTIME

Εγιναν τα νέα τεστ για τον κορωνοϊό στα Σπάτα, τα αποτελέσματα θα βγουν το μεσημέρι - Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν το απόγευμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Σπάτα για να κάνουν τα νέα τεστ τους για τον κορωνοϊό.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα προκύψουν άλλα κρούσματα (έχουν ήδη 16, τα 10 σε ποδοσφαιριστές!), ενώ υπάρχει και η ελπίδα πως κάποιοι από τους νοσούντες θα βρεθούν για πρώτη φορά αρνητικοί στον κορωνοϊό.

Να υπενθυμίσουμε πως χρειάζονται δύο αρνητικά τεστ  για να πάρουν το «πράσινο» φως ώστε να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ΑΕΚ και να τεθούν στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για το ματς της επόμενης Κυριακής με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

Τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ αναμένονται το μεσημέρι, ενώ για το απόγευμα είναι προγραμματισμένη προπόνηση στα Σπάτα, στην οποία φυσικά θα συμμετέχουν όσοι δεν έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

Σημειώνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» θα υποβληθούν σε νέο τεστ τη Δευτέρα, που θα είναι το έκτο μέσα σε διάστημα δέκα ημερών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X