Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του: «Νομίζεις ότι στα "κόβουν", δεν μπορούσα να κάνω τίποτα» (VIDEO)

Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του: «Νομίζεις ότι στα "κόβουν", δεν μπορούσα να κάνω τίποτα» (VIDEO)

Για την ένοπλη ληστεία που δέχθηκε στο σπίτι του μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή δέχθηκαν ένοπλη ληστεία στις αρχές του έτους, με τον γνωστό τραγουδιστή να μιλάει γι’ αυτή την τραγική του εμπειρία.

Υπό την απειλή του όπλου, ανάγκασαν τη γνωστή τραγουδίστρια να τους ανοίξει για να μπουν στο σπίτι. Τώρα, αρκετούς μήνες μετά το συμβάν, ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα δύσκολα αυτά 12 λεπτά.

«Δεν μου έχει φύγει ακόμα το σοκ από τη ληστεία στο σπίτι μας. Ούτε σε ταινία γίνονται αυτά τα πράγματα. Ήμουν εγώ και το παιδί στο σπίτι. Μπήκαν με την Καίτη μέσα, τέσσερα άτομα, με όπλα. Νομίζεις ότι στα “κόβουν”… Συγγνώμη, έτσι είναι. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί στα επόμενα πέντε λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου; Κάτι με τον γιο μου; Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία, μας σεβάστηκαν. Τελείωσε όλο σε δώδεκα λεπτά.

Αυτό γενικά παίζει. Να το ξέρουμε όλοι μας. Σου συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις. Έβλεπα την Καίτη από την κάμερα του σπιτιού μας να μπαίνει σπίτι με τέσσερις άντρες. Ο Δημήτρης ήταν σκυμμένος στη ληστεία και μου είπε “έβλεπα το όπλο και ήθελα να το πάρω, αλλά δεν τολμούσα”. Πήγαμε σε μια φίλη μας που κάνει “βιοσυντονισμό” για να μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε», περιέγραψε o Διονύσης Σχοινάς.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Διονύση Σχοινά:

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε επίσης για το μυστικό που κρατάει τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, που δεν είναι άλλο από την ελευθερία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X