Νέα δεδομένα: Σκέψεις για αύξηση του αριθμού κρουσμάτων για τις αναβολές αγώνων

Νέα δεδομένα: Σκέψεις για αύξηση του αριθμού κρουσμάτων για τις αναβολές αγώνων
Photo Credits: INTIME

Σκέψεις να αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων που απαιτείται για να αναβληθεί ένας αγώνας κάνουν οι υπεύθυνοι της Super League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι υπεύθυνοι της Super League έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, έστω για άτυπα, για να αλλάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο για την διεξαγωγή των αγώνων της κατηγορίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ ΦΜ έχουν ήδη πέσει κάποιες πρώτες προτάσεις στο τραπέζι και συζητούνται.

Η πρόθεση των υπευθύνων είναι να προσαρμοστεί περισσότερο στο υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο έχει συντάξει η UEFA και εφαρμόζεται για τη διεξαγωγή των αγώνων. Η πρόθεση των υπευθύνων είναι η διεξαγωγή της κάθε αναμέτρησης να κλειδώνει περίπου 30 ώρες πριν τη σέντρα όταν και γίνονται γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία έχουν υποβληθεί τα μέλη των δύο ομάδων.

Πολύ σημαντική αλλαγή είναι και η αύξηση των κρουσμάτων που θεωρείται ως όριο για τη διεξαγωγή ενός μας. Αυτό που ισχύει μέχρι τώρα, είναι μια αναμέτρηση να οδηγείται σε αναβολή εάν υπάρχουν τρία κρούσματα κορωνοϊού σε μια από τις δύο ομάδες.

Πλέον, σκέψεις που κάνουν οι υπεύθυνοι είναι να διπλασιαστεί, περίπου, με το όριο να κυμαίνεται ανάμεσα στα 6 με 7 κρούσματα.

Φυσικά και η διαφοροποίηση αυτή θα μειώσει τις πιθανότητες για την αναβολή ενός αγώνα, κάτι που συμβαίνει πιο εύκολα αυτή την στιγμή. Σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι οι ημερομηνίες που υπάρχουν κενές για τη διεξαγωγή των αγώνων είναι περιορισμένες ήδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X