ΑΕΚ-Λιβάγια: Ολα τα δεδομένα -Ο Μελισσανίδης και η «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ-Λιβάγια: Ολα τα δεδομένα -Ο Μελισσανίδης και η «Αγιά Σοφιά»
Photo Credits: INTIME

Η υπόθεση του νέου συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια και τα μέχρι στιγμής δεδομένα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανανέωση του Μάρκο Λιβάγια παραμένει «καυτό» θέμα για την ΑΕΚ και το επόμενο διάστημα αναμένεται να τελειώσει οριστικά η υπόθεση. Είτε θετικά, είτε αρνητικά…

Το συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι σε λιγότερο από δύο μήνες θα μπορεί να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί ως ελεύθερος και δίχως η ΑΕΚ να έχει οικονομικό όφελος. Την στιγμή που ήδη έχει δαπανήσει 2 εκατ.ευρώ για την αγορά του, δίχως να υπολογίζονται τα συμβόλαια του κάθε χρόνο που αγγίζουν τις 700.000 ευρώ ετησίως.

Δεδομένα η υπόθεση βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της Ενωσης και όπως διαβάσατε από το enwsi.gr, αναμένεται να κλείσει με την παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αλλωστε ο «Τίγρης» είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την υπόθεση Λιβάγια, με τον Ιλια Ιβιτς να αποδέχεται ότι αυτή την στιγμή η παρέμβαση Μελισσανίδη είναι ικανή να αλλάξει όλα τα δεδομένα. Και ειδικά σε μία επαφή του ίδιου με τον Μάρκο.

Το προηγούμενο διάστημα και ιδιαίτερα στο ματς με την Μπράγκα, όπου ο Μάσιμο Καρέρα τον έκανε αλλαγή… στην αλλαγή, το κλίμα για τον Λιβάγια δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, αλλά μετά από συνομιλία που είχε με τον τεχνικό της ΑΕΚ στα Σπάτα, το θέμα έληξε άμεσα. Και στα επόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ζόρια είδαμε έναν… άλλον Λιβάγια.

Τα ίδια… θέλω και η «Αγιά Σοφιά»

Ο Κροάτης επιθετικός παραμένει ένα ισχυρό κεφάλαιο για την ΑΕΚ και όλες οι πλευρές επιθυμούν το ίδιο. Να φορά και του χρόνου τη φανέλα της Ενωσης και να μπει στην «Αγιά Σοφιά». Και να παραμείνει στο ρόστερ ο ποιοτικότερος παίκτης του κλαμπ.

Από την πρώτη επαφή που έγινε το καλοκαίρι με την ΑΕΚ και τον ατζέντη του, ο Λιβάγια ζήτησε ένα συμβόλαιο κοντά στα 1,3 εκατ. ευρώ, με την Ενωση να του προτείνει ανανέωση συνεργασίας 900.000 το χρόνο με πολλά μπόνους. Η απόσταση παραμένει υψηλή, αλλά σαφώς όχι απαγορευτική για να οδηγηθεί η υπόθεση σε τέλμα.

Με αμοιβαίες υποχωρήσεις, ιδιαίτερα από την πλευρά του Κροάτη θα μπορέσει να γεφυρωθεί το χάσμα και να… πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιό του.

Τα νούμερα του Λιβάγια

Ο σούπερ Μάρκο έκανε νωθρό ξεκίνημα στη φετινή περίεργη σεζόν και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με τη Λέστερ, όπου έχασε δύο… εύκολες γι’ αυτόν φάσεις (ιδιαίτερα αυτή με το τετ α τετ). Το «ξέσπασμα» του Κροάτη ήρθε με τη Ζόρια στην Ουκρανία.

Εκεί, «έφτιαξε» τα δύο πρώτα γκολ της ΑΕΚ και στη συνέχεια σκόραρε τα άλλα δύο, υπογράφοντας το σπουδαίο ευρωπαϊκό διπλό της Ενωσης.

Μέχρι στιγμής μετράει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ έχει αγωνιστεί 662′ λεπτά.

Συνολικά με τη φανέλα της ΑΕΚ μετράει 40 γκολ και 29 ασίστ σε 133 εμφανίσεις, παίζοντας φυσικά τον τελευταίο χρόνο ως αριστερός ακραίος επιθετικός, ενώ μη λησμονούμε ότι πέρυσι αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X