ΑΕΚ: Ενωμένες οι αθλήτριες ζητούν στήριξη του αθλητισμού (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ενωμένες οι αθλήτριες ζητούν στήριξη του αθλητισμού (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μήνυμα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού από τις αθλήτριες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To δικό τους μήνυμα για τα μέτρα του lock down που έφεραν την αναβολή του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, και το κλείσιμο των γηπέδων που δεν επιτρέπει στις ομάδες να προπονηθούν, έστειλαν οι αθλήτριες όλων των ομάδων της κατηγορίας μεταξύ αυτών και της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα τέσσερις αθλήτριες της ΑΕΚ έστειλαν το δικό τους μήνυμα ζητώντας φυσικά η Πολιτεία να κάνει κάτι ώστε να σωθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Η Μάρα Ράπτη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ναι στην υγεία-Ναι στον αθλητισμό. Ο αγώνας κατά του κορονοϊού πρέπει να συνεχιστεί αλλά και ο δικός μέσα στα γήπεδα με ατομική και συλλογική ευθύνη. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό». Η Μαριάννα Μπελιά από την μεριά της επισήμανε: «Ναι στην Υγεία Ναι στον αθλητισμό. Ο αγώνας κατά του κορονοϊού πρέπει να συνεχιστεί αλλά και ο δικός μας μέσα στο γήπεδο». Το ίδιο μήνυμα και από την Βασιλική Διάλλα που ζήτησε να σωθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη χώρα μας αλλά και την Έλενα Κουντουρά που έγραψε «Αφήστε μας να παίξουμε».

ΑΕΚ: Ενωμένες οι αθλήτριες ζητούν στήριξη του αθλητισμού (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X