Aλμπαϊρακ: Παραιτήθηκε ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών

Aλμπαϊρακ: Παραιτήθηκε ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών

Παραιτήθηκε ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαϊρακ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας και γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊρακ, παραιτήθηκε για λόγους υγείας.

Ο γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό δήλωση παραίτησης, ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη δήλωση από το τουρκικό υπουργείο επί του ζητήματος, όπως μεταδίδει η τουρκική έκδοση του Sputnik.

«Αποφάσισα να μην συνεχίσω τη δουλειά του υπουργείου μου, την οποία εργάζομαι για περίπου πέντε χρόνια, λόγω των προβλημάτων υγείας», γράφει ο υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ότι πλέον θα αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του.

Η ανάρτηση του Τούρκου υπουργού Οικονομικών

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, δύο εκπρόσωποι του Άλμπαϊρακ επιβεβαιώνουν ότι ο λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήκει στον υπουργό, αλλά δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την αυθεντικότητα της δήλωσης. Η παραίτηση του υπουργού ακολουθεί την απότομη απόφαση του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να απολύσει τον κυβερνήτη της κεντρικής τράπεζας Μουράτ Ούσαλ και να διορίσει τον 52χρονο πρώην υπουργό Οικονομικών Naci Agbal στη θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Berat Albayrak (@beratalbayrak) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X