Ντέρμπι Κάουντι: Στον ξάδερφο του Σεΐχη της Σίτι οι μετοχές

Ντέρμπι Κάουντι: Στον ξάδερφο του Σεΐχη της Σίτι οι μετοχές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ξάδερφος του Σεΐχη Μανσούρ, Καλέντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Νεχαγιάν είναι έτοιμος να πάρει στα χέρια του τις τύχες της Ντέρμπι Κάουντι, με τον αγγλικό σύλλογο να περιμένει την έγκριση της αγοραπωλησίας από την Football League!

Τα «κριάρια» επιβεβαίωσαν πως είναι ιδιαίτερα προχωρημένη η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της Ντέρμπι στον Σεΐχη από το Άμπου Ντάμπι που τυγχάνει να είναι ξάδερφος του Μανσούρ που βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό που περιμένουν στην ομάδα για να αλλάξει πλέον… εποχή και ν’ αποχωρήσει ο Μελ Μόρις έπειτα από μια 5ετία στην κεφαλή του κλαμπ, είναι η έγκριση από την Football League που εξετάζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Σεΐχης Καλέντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Νεχαγιάν αναμένεται να πάρει την Ντέρμπι έναντι 60 εκατομμυρίων λιρών, με την Κυβέρνηση να έχει ανάψει από την Πέμπτη το «πράσινο φως» για τη μεταβίβαση των μετοχών…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X