ΑΕΚ: Μια τεράστια νίκη, μέσα σε απίστευτη ψυχολογική πίεση

Εικόνες από το Ζόρια-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες της ΑΕΚ… χόρευαν στους ρυθμούς της ψυχολογικής πίεσης από την πρώτη εισβολή του ιού στο περιβάλλον της ομάδας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα αποτελέσματα των τεστ για κορωνοϊό, που έγιναν τα ξημερώματα σήμερα στην ΑΕΚ και τελικά έβγαλαν έξι θετικά κρούσματα από την αποστολή της ομάδας που ταξίδεψε στην Ουκρανία, δεν έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία στην Ένωση.

Υπήρχε έντονη ανησυχία κι αυτό είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν όσοι μίλησαν με ανθρώπους που ήταν στην αποστολή.

Η ανησυχία δεν προήλθε μόνο από το κρούσμα με τον Μιχάλη Μπακάκη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Είναι αλήθεια όμως το κρούσμα με τον διεθνή μπακ, η αδιαθεσία και ο πυρετός του Μάσιμο Καρέρα, αλλά και η γαστρεντερίτιδα του Νέλσον Ολιβέιρα που τελευταία στιγμή μπήκε στην αποστολή, είχαν «βαρύνει» το κλίμα.

Ωστόσο αυτό που λίγο πριν το ματς το έκανε ακόμη χειρότερο, ήταν τα συμπτώματα που παρουσίασε μέλος του τεχνικού τιμ την μέρα του αγώνα, με αποτέλεσμα να απομονωθεί αμέσως στο δωμάτιο του

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X