ΑΕΚ: Τεστ, προπόνηση... τεστ και Αρης

ΑΕΚ: Τεστ, προπόνηση... τεστ και Αρης
Photo Credits: INTIME

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν σήμερα μόλις μάθουν τα αποτελέσματα του πρωινού τεστ - Αύριο θα υποβληθούν ξανά σε τεστ ενόψει Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε τα ξημερώματα στην Αθήνα και άμεσα οι παίκτες πήγαν στα Σπάτα για να κάνουν προγραμματισμένο τεστ για κορωνοϊό. Μάλιστα, οι τελευταίοι έφυγαν από το προπονητικό κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η σημερινή προπόνηση, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον κυριακάτικο (19:30) ματς με τον Αρη στο «Κλ.Βικελίδης», είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα, αλλά είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει όταν το ιατρικό επιτελείο λάβει όλα τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν το πρωί.

Μάλιστα, το τεστ που έγινε είναι σήμερα είναι το πρώτο μετά το θετικό κρούσμα που βρέθηκε στον Μιχάλη Μπακάκη και οι άνθρωποι της Ενωσης θέλουν να δουν πως δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο θέμα για να συνεχίσουν ανεπηρέαστοι την προετοιμασία. Πάντως και στο ταξίδι από και προς στην Ουκρανία είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα στην ομάδα και ήταν ιδιαίτερα αυστηρά.

Αύριο οι παίκτες θα υποβληθούν σε νέο τεστ ενόψει του αγώνα με τον Αρη, βάσει πρωτοκόλλου της Super League για να υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X