Τσιγκρίνσκι: «Πολύ σοβαρή ομάδα η Ζόρια -Μόνο αγώνας θα δείξει πόσο έτοιμοι είμαστε»

Τσιγκρίνσκι: «Πολύ σοβαρή ομάδα η Ζόρια -Μόνο αγώνας θα δείξει πόσο έτοιμοι είμαστε»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για το ματς της ΑΕΚ με την Ζόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ζόρια, στην πατρίδα του για το Europa League. Ο έμπειρος στόπερ, μίλησε στο ουκρανικό κανάλι Football 1, για την τον σημερινό αγώνα πλέκοντας το εγκώμιο της Ζόρια, ενώ τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι είναι πανέτοιμοι.

«Η τελευταία φορά που ήρθα στη Ζαπορίζια ήταν σε ένα ματς που δεν έπαιξα. Ζόρια – Ντίπρο. Χάσαμε, αλλά πριν απ’ αυτό είχαμε κερδίσει εδώ το πρωτάθλημα. Οπότε έχω δύο αναμνήσεις. Η Ζόρια είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα. Την αντιμετωπίζουμε αναλόγως. Γνωρίζουμε ότι προσπαθούν να παίξουν ασκώντας υψηλή πίεση σε ολόκληρο το γήπεδο. Δρουν επίσης τολμηρά στη μεσαία γραμμή. Προσπαθούν να κυκλοφορούν τη μπάλα από τον άξονα. Εχουμε αναλύσει τα πάντα και μόνο ο αγώνας θα δείξει πόσο έτοιμοι είμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ για το εν λόγω παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X